15AH, San Francisco

California, United States.

Send Your Mail At:

info@elitesupport.com

Working Hours

Mon-Sat: 9.30am To 7.00pm

Joomla! er et innholdssystem, eller content management system – CMS, som det også kalles. Det kan brukes på enkle hjemmesider til store portaler for bedrifter og informasjonssider som går på flere språk. Løsningen har også kommet med flere utvidelser, som gjør at den kan tilpasses til netthandel, kommunikasjonsplattformer, intranett og mer. Det er egentlig bare fantasien som begrenser mulighetene man har med dette systemet. Systemet har også vunnet flere priser, og dette systemet er altså gratis tilgjengelig for alle som vil bruke det.

Content management system

Et content management system er en programvare som holder orden på alt innholdet du har på nettsiden din. Omtrent som en bibliotekar. Innholdet kan være alt fra enkel tekst, til video og bilder, egentlig alt du kan tenke deg. Siden CMS systemet holder orden på siden din, slipper du å gjøre det og du trenger derfor ikke å kunne masse tekniske greier for å drive nettstedet ditt.

Joomla! brukes over hele verden for å holde styr på ulike varianter av nettsider. Dette betyr alt fra bedriftssider, portaler, nettaviser og magasiner, offentlige sider, sider til ulike organisasjoner, skoler og familiens egen nettside. Det vil si at brukerne er alt fra store bedrifter og organisasjoner til private, og Joomla! har således millioner av brukere over hele verden.

Design

Joomla! er laget slik at det skal være enkelt å installere og bruke selv om du ikke er spesielt god i programmering og slike ting. Veldig mange webhoteller tilbyr løsninger der du kan installere programmet ved hjelp av et klikk eller to på tastaturet. Siden Joomla! er så enkel å bruke er det lett å lage siden din eller sider til dine kunder. Deretter kan du raskt sette kundene dine i stand til å administrere siden sin på egen hånd. Joomla! har laget mange utvidelser, som dekker de aller fleste behov dersom du eller kunden din har behov for mer enn bare det grunnleggende. De fleste av disse versjonene er gratis, men noen er lisensiert.

Svært populært program

Joomla! er et av de mest populære CMS som finnes. Det har stadig flere brukere og mange utviklere, som driver programmet videre. Joomla! kom til i 2000, og har siden den gang vokst enormt i popularitet.

Joomla! tillater deg som utvikler å bygge kontrollsystemer av ulik art, verktøy for datainformasjon, tilpassede kundekataloger, reservasjonssystemer, og verktøy for kommunikasjon samt mye mer. Joomla! er basert på PHP og MySQL og dermed bygger du kraftige applikasjoner på en åpen plattform som alle kan bruke, dele og støtte. Joomla! er, som allerede nevnt, gratis. Så for å komme i gang må du bare laste ned den siste versjonen av programmet. Dette tar normalt ikke mer tid. De som står bak har også laget flere opplæringsvideoer som kan hjelpe deg med mye av det du lurer på. Fra nettsiden til Jooma! kan du også gå inn og lage din egen nettside uten å måtte gå veien om å installere programmet selv. Dette er en veldig lett måte å komme i gang på dersom du lenge har tenkt at en nettside hadde vært noe for deg.

Privacy Policy